luni, 28 iunie 2010

“Omul Fluture” in lanurile de grâu din Olanda

In data de 7 August 2009, probabil cea mai mare formațiune de cercuri apăruta vreodată in lume, in lanurile de grâu de langa orășelul Goes din Olanda, a impresionat multe minți luminate si nu numai ;) 

Butterfly-Holland-ZeelandButterfly-Crop-Circle_photo_medium giantbutterflycropcirclm

Din datele care se vehiculează in presa, gigantica formațiune ar măsura 530 m x 450 m si reprezintă un om cu aripi de fluture. Probabil autorii giganticei formațiuni din lanuri, doresc sa ne sugereze o transformare legata de ființele umane de pe Pamant, ce va avea loc in viitorul nu prea îndepărtat. O sa spuneți probabil ca subiectul e învechit, dar motivul pentru care am vrut sa reamintesc de el, e faptul ca, culmea, gigantica formațiune a fost revendicata de un grup de așa ziși “crop circles makers” care pretindeau ca ei au executat gigantica formațiune. Ei au spus ca proiectul se numește Proiectul Atlas si ca  ceea ce au realizat ei e cea mai mare formațiune realizata intre-o singura noapte. Ei mai pretind ca echipa care a realizat formațiunea din lanurile de grâu de langa Goes, a fost formata din 52 de oameni care s-au pregătit 9 luni in vederea executării acestei formațiuni. Curios este faptul ca nu au nici  măcar o fotografie cu echipa la treaba unde mai pui faptul ca proprietarul terenului nu si-a dat acordul pentru un asemenea proiect.

giantbutterflycropcircl

Cu riscul de a mă repeta fata de cei care mă cunosc, părerea mea personala legata de apariția formațiunilor de cercuri in lanuri, in aceasta categorie incluzând si Omul Fluture(Butterfly Man) din Goes, este ca tehnologia cu care sunt create aceste complexe formațiuni nu e una convenționala. E clar o tehnologie secreta, ca o fi aparținând extra sau intra tereștrilor, acesta e un al subiect. Dar credeți-mă, așa ceva nu poți realiza cu scânduri si sfori, intr-o singura noapte, fara lumini, si fara sa fi văzut de către cineva.

Niciun comentariu: