duminică, 20 februarie 2011

Ezoterism in lanuri – Capitolul III – PENTAGRAMA

 

16-bishops-canning-wiltshire-12-07-97-wheat-oh-35mm-neg

             Continui azi seria de articole “Ezotersim in lanuri”, prin descrierea simbolisticii unui alt element prezent in pictogramele din lanuri si anume Pentagrama. Acest simbol prezent in foarte multe formatiuni din lanuri, il intalnim destul de des in viata de zi cu zi, pe steagurile oficiale ale  statelor, diademe, blazoane, monumente, sigle ale unor companii private sau de stat, etc.  Este in acelasi timp simbol cu incarcatura bogata atat pentru comunism cat si pentru capitalism. Pentagrama, este satanica prin natura ei  si reprezinta capul tapului lui Azazel sau sagetile razboiului in oponenta. Evident, oficial ni se insira fel si fel de reprezentari ale acestui simbol care mai de care mai pompoase si mai emotionante, dar in realitate el reprezinta zeitatile cazute in special pe liderul acestora. Partizanii acestui simbol sustin ca este un insemn cu incarcatura benefica si protectoare in acelasi timp. Desigur, este protector pentru cei ce se inchina celor cazuti, cei cazuti care din dimensiunea lor trag sforile in aceasta lume prin intermediul elitelor.

6-Avebury-Henge-Wiltshire-Wheat-22-06-02-35mm

Acest simbol aparut in cercurile din lanuri in toate zonele lumii unde s-au inregistrat astfel de aparitii, se constituie ca fiind o dovada in plus, in pledoaria mea prin care sustin ideea  ca, autorii cercurilor din lanuri, acesti asa zisi “extraterestrii”, nu sunt altceva decat intraterestrii, slugile celui cazut impreuna cu cele 200 de capatenii si subordonatii acestora. Pe blogul meu am reusit sa afisez doar o parte din pictogramele aparute, in care este prezenta pentagrama in diverse stilizari. Cu certitudine, fara prea mult efort,  veti mai gasi si voi, o multitudine de astfel de pictograme in care sa fie prezenta pentagrama in moduri diversificate, pe site-urile care se ocupa cu cercetarea acestui fenomen.

13-East-Field-Wiltshire-20-06-00-Barley-35mm

Binecunoscutul mason, satanist si ocultist (imi cer scuze pt pleonasm) Eliphas Levi, pe numele său real Alphonse Louis Constant, in cartea sa “Ritualul Magiei Trascendente” publicata pentru prima data in Franta la 1856, ne lamureste cat de folositor este acest simbol. Pentru cei ce nu au timp de acordat studiului, redau o parere a celebrului autor vis a vis de ocultism: Ocultismul este frumos, este nemuritor, el reprezintă natura și legile ei, spiritul uman și aspirațiile lui, necunoscutul și incertitudinile sale pe care le depășește o legitimă ipoteză.” Eliphas Levi a definit ocultismul ca o filosofie care combină trei științe: Cabala sau "matematica gândirii umane", magia, "cunoașterea legilor secrete și speciale ale naturii care produc forțele ascunse", și ermetismul, "știință a naturii ascunse în hieroglifele și simbolurile lumii vechi"

 Eliphas_Levi_

baphomet1

       Desen celebru al carui autor este satanistul Eliphas Levi, intitulat Baphomet

Asadar, priviti si admirati aceste minunate pentagrame din lanuri. Ele reprezinta emblema factiunii rebele si poseda o energetica  malefica, fiind protectoare pentru cei ce practica ritualuri de accesare a cerurilor sau dimensiunilor inferioare. 

7--Morgans-Hill-Wilts-18-05-2007-Barley-OH-

23-avebury-trusloe-wiltshire-20-06-98-barley-35mm

23-Avebury-Trusloe-Wiltshire-20-06-99-Wheat-OH-35mm

24-Avebury-Green-Street-Wiltshire-Wheat-06-07-03-OH-MF

24-Chilcombe-Down-Hampshire-15-07-01-Wheat-OH-35mm

29-Beckhampton-Wiltshire-Wheat-13-07-03-OH-35mm

39-dadford-buckinghamshire-10-07-98-wheat-35mm-

47-Silbury-Hill-Wiltshire-24-07-00-Wheat-OH-35mm

51-beckhampton-wiltshire-08-08-98-wheat-oh-35mm

57-Silbury-Hill-Wiltshire-Wheat-26-08-02-OH-MFA

68-West-Kennett-Longbarrow-Wilts-25-07-2007-Wheat-L

104-Chisbury-Ring-near%20Chisbury-Wiltshire-3rd-July-2010-Wheat-OH

Incercati sa nu va lasati amagiti de unii sau de altii cu texte de genul: stii, defapt acest simbol insemana asta sau asta… bla bla bla, chestiuni placute auzului dar fara nici un suport solid documentat. Originile unor astfel de simboluri se pierd in negura timpurilor, raportat la durata existentiala a fiintei umane. Adevarata insemnatatea a simbolurilor este cunoscuta cu adevarat de catre cei intitati in stiintele oculte si cu siguranta in calitate de neinitiat ti se poate spune orice inafara de adevar. Din acest motiv elitele plaseaza simbolurile peste tot  dupa bunul plac, iar cand un autodidact incearca sa-si trezeasca semenii, atragand atentia,  bineinteles este luat in deradere de marea majoritate.

baphomet

 baphomet-pentagrams

illum

images

Desen preluat din lucrarile satanistului Eliphas Levi

lavey

Anton Szandor LaVey fondatorul bisericii sataniste, se autoconsidera intruparea satanei pe Pamant

 

lcfritual

                                       Ritual satanic

pentagram0yd

     Pentagrama este prezenta si in planul urbanistic al multor metropole din intreaga lume

Pentagon

Componenta protectoare din centru stelei cu cinci colturi, pentagonul, prezent in arhitectura moderna 

            Imaginile vorbesc de la sine si nu sunt necesare prea multe explicatii. Sper ca am reusit sa adun pe aceasta pagina suficient material fotografic din care sa rezulte cat de cat un argument solid in plus, vis a vis de teoria cum ca aceste entitati de pe o frecventa paralela cu cea a lumii noastre, autoare a formatiunilor din lanuri, sunt de factura malefica si ca participa alaturi de elita conducatoare, indiferent de culoare politica, la realizarea obiectivului final.

-VA URMA-

6 comentarii:

Celestine Mihaela spunea...

Lumea parca nu vrea sa vada nimic.
Putina lume te urmareste, ar trebui sa mai faci reclama la blog.
Eu dau mass uri cu blogul tau celor avizati.

Ai grija de tine si keep up.
Namaste

Iohan spunea...

Omule,nu cred ca ai inteles adevaratul sens al oentagramei,este un simbol PRECRESTIN care reprezinta perfectiunea,venerearea naturii,cele 5 elemente(foc,apa,aer,pamant,spirit),si multe altele,unuinea ei cu satanismul a aparut in ultimele secole,mai documenteaza-te si tu inainte de a spune ceva pripit si de a induce cititorii in eroare.Si inca ceva in religia wicca pentagrama este capcana pt diavol,orcum ar fi ea orientata,ea e foloseste pt venererea naturii ceea ce noi uitam sa o facem(aici nu ma refer prin ritualuri asa cum o fac wiccanii).

Cosmin spunea...

@ Iohan

Simbol precrestin? Venerarea naturii? Tu faci referire la paganism fara sa iti dai seama. Paganismul e tot o forma de satanism. Cand venerezi natura nu faci altceva decat sa i te inchini, adica sa ridici creatia Divina mai presus de Divinitate. Sa nu crezi ca satanism inseamna numai ritualuri de macelarire a diverse vietati inclusiv oameni. Uite la societatile si cluburile masonice. Se inchina la lucifer si sustin in aceleasi timp actiuni de binefacere. A fost o vreme cand si eu credeam in informatiile pe care tu le amintesti aici. Cu totii ratacim intr-o forma sau alta, dar e obligatia noastra sa cautam in permanenta. Dupa un umil studiu aprofundat si dupa rataciri de o viata, m-am oprit la Ortodoxie. Sunt un pacatos bucuros ca am gasit calea, desi de multe ori calc pe langa. Studiaza cu atentie tot ciclul de articole Ezoterism in lanuri, si ai sa te lamuresti cat de cat. Recunosc superficialitatea blogului, scriu articolele in pauzele de masa la birou. Oricum, ma bucur pentru interventia ta pe blogul meu si sper sa nu fie ultima. Doamne ajuta.

Anonim spunea...

mai eu chiar nuj ce sa mai cred...am citit k steaua poate oferi protectie..Biserica Ortodoxa spune ca e o cale de inovocare a diavolului.. in alchimie este o cale de a invoca cele 4 elemente esentiale prin care alchimistu isi poate creea marea opera,.. ma rog acum fiecare cu parerile lui..da yo stiam ca steaua satanista e aceea cu coarnele in sus iar asta e de protectie :D

Cosmin spunea...

@ anonim

Stimabile, Ortodoxia e Dreapta Credinta lasata acum 2000 de ani de catre Mantuitor. Restul lucrurilor ce le-ai enumerat sunt dracisme. Sfanta Cruce e singurul lucru ce ar putea sa iti confere protectie, restul, sunt semne dracesti. Adevarul e unul singur. Adevarul e cel ce a rostit: "Eu sunt Calea, Adevarul si Viata. Cine vrea sa ajunga la Tatal, numai prin Mine poate(Nu prin buda, krisna, yoga, masonerie satanism etc etc). Eu sunt uşa. Cine nu intră pe uşă, ci sare pe aiurea, este fur şi tâlhar." Asa ca, stimabile anonim, Adevarul nu e ceva interpretabil, dupa bunul plac si convenienta fiecaruia dintre noi. Nu poti sluji la doi stapani, caci pe unu-l vei iubi, iar pe celalalt il vei ura.

Doamne ajuta!

Unknown spunea...

Vorba Adevarata Care Spune Totul Despre Viata Si iubire nimic mai mult....poti sluji la doi stapani, caci pe unu-l vei iubi, iar pe celalalt il vei ura.
Sanatate Cosmin