miercuri, 9 februarie 2011

Ezotersim in lanuri – Capitolul II – PIRAMINDA MASONICA

29-Highclere-Hampshire-Wheat-21-07-02-OH-35mmneg

Unul din simbolurile reprezentative pentru societatile secrete, oculte, din care fac parte elitele ce trag sforile in aceasta lume, este Piaramida Masonica. Informatii legate de acest simbol abunda pe intreg internetul si nu numai. Nu am sa descriu profund acest simbol deoarece as risca sa ma repet si sa devin monoton, cu o multime de informatii deja arhicunoscute, mai ales fata de pasionatii deconspirarii.

pyramid

Nu este intamplator faptul ca acest simbol a aparut in lanurile din Hampshire, in lanurile de la Alton Barnes – Wiltshire, sudul Angliei si in multe alte locuri, in diverse ipostaze care mai de care mai stilizate.  Aceste pictograme constituie un argument cu greutate in sustinerea teoriei pe care am expus-o in Capitolul I din seria de articole “Ezoterism in Lanuri” si anume faptul ca autorii acestor pictograme care in nenumarate randuri ne impresioneaza prin spectacolul formelor si dimensiunilor, sunt in stransa legatura cu elitele care ne fac viata asa cum o cunoastem cu totii.

28-Highclere-Hampshire-Wheat-21-07-02-LSWMF

Intraterestrii, sau ma rog, “extraterestrii”, asa cum suntem educati in fiecare zi sa-i numim, urmeaza a ne fi prezentati foarte curand, ca fiind salvatorii de la extinctie a rasei umane. In unul din capitolele urmatoare voi trata in detaliu natura si rolul lor. Ne vor fii prezentati ca o supercivilizatie extraordinar de avansata care pe langa solutiile imediat salvatoare din domeniu energetic si medical, ne vor trasa un set de reguli pe care va trebuii sa le acceptam si respectam cu strictete, daca vrem sa supravietuim ca rasa.

freemason-pyramid

Unele din aceste conditii care ne vor fi impuse ar suna in felul urmator: un singur conducator, o singura religie, marcarea fiecarui individ cu o entitate tehnologica care va cuprinde totul din punct de vedere informational despre respectivul individ, dar nu numai, controlul demografic, declararea unor zone si arii geografice ca interzise din punct de vedere al accesului populatiei, etc.

10-East-Field-(Pyramid)-Alton-Barnes-Wiltshire-21-06-01-Wheat--35mm

 Evident, toate acestea nu vor avea loc decat dupa ce in prealabil omenirea va fi tarata prin mocirla existentiala, conflicte armate, revolte, foamete, crize economice, si va fi ulterior  amagita de un veritabil spectacol cu rol inselator, spectacol dupa care oamenii vor accepta bucurosi regulile impuse, dar nu numai ca le vor accepta, le vor cere, primii si aprecia cu bucurie, ca solutii salvatoare. 

17-Yarnbury-Castle-Hillfort-Wiltshire-16th-May-2010-Oilseed-Rape-L

Cei ce vor avea cu adevarat ochii mintii deschisi, vor stii ca totul nu este altceva decat inselare. Acestia din urma, putini la numar, vor incerca sa se fofileze in prima faza, dar le va fi din ce in ce mai greu. Vor incerca sa se refugieze in munti, in paduri, in locuri izolate, dar vor fi cautati de catre sistemul din acel moment, cred ca va-ti dat sema si din ce motiv: vor fi considerati teroristi, ostili pacii si securitatii proaspat instalate. Tot ceea ce se va intampla, in acest moment e programat cu meticulozitate intr-o agenda. E programat de foarte multa vreme. Se merge la victorie 100%, nici vorba de esec. Doar ca mai exista o agenda care e mult mai cuprinzatoare si in care e precizat rezultatul final, mai precis esecul  elitelor si al celui ce le dirijeaza.

15-Yarnbury-Castle-Hillfort-Wiltshire-16th-May-2010-Oilseed-Rape-OH

Revenind la pictogramele din lanuri, asa cum am expus si voi expune in continuare in acest capitol si in cele ce urmeaza, veti vedea ca nu e vorba de un caz izolat care sa fie imediat catalogat ca fiind doar o coincidenta. Simbolurile ezoterice sunt prezente intr-un numar extraordinar de mare in pictogramele din lanuri, in diverse  forme, mai mult sau mai putin stilizate, respectandu-se tematica de fond.

25-Silbury-Hill-Wiltshire-09-07-05-Wheat-OH

Multi dintre voi, vor aprecia in sens pozitiv aceste cercuri din lanuri, pe buna dreptate, vor fi impresionati atat de dimensiunile colosale ale unor pictograme cat si de complexitatea lor. E clar ca acest fenomen impresioneaza cu atat mai mult cu cat este utilizata o tehnologie necunoscuta oficial. Recomand tuturor celor ce citesc aceste randuri, sa ramana lucizi, sa se abtina in a crede lucruri pe care autorii acestor pictograme impreuna cu elitele, doresc sa le credeti la privirea si admirarea lor.

52-Aldbourne-B,-Wiltshire-24-07-05-Wheat-

E usor sa cazi in inselare, e usor sa cazi in Capcana Spirituala ce se pregateste. Nu pierzi absolut nimic daca stai deoparte lucid si ganditor, in calitate de observator. Mai degraba s-ar putea sa pierzi aruncandu-te cu capul inainte, in neantul necunoasterii, legat la ochi si crezand ceva ce iti convine tare mult.  

isis2

Cu siguranta unii dintre voi, aveti cunostinte despre care ati auzit sau ati aflat personal de la dansii, ca fac parte din diverse cluburi masonice. Oameni respectabili, apreciati de catre cei din jurul lor, mai ales pentru moralitatea lor, nu se gandesc si nu banuiesc nici macar o secunda in ce anume s-au bagat. Cu siguranta o sa va explice ca, masoneria e ceva benefic si ca are un rol important in evolutia si rularea evenimentelor din destinele noastre. In ceea ce priveste prima parte, asa stiu ei, iar in ceea ce priveste chestiunea din ultima parte, cu rolul important in destinul umanitatii, au dreptate.

33-Waden-Hill-Avebury-Wiltshire-16-07-05-Wheat-

Pentru cei mai multi dintre ei, mai ales pentru cei din jumatatea de jos a piramidei, a fi mason e ceva in trend si foarte monden. De altfel jumatatea de jos a piramidei e responsabila de imaginea organizatiei in sine. O multime de trepadusi, dati cu smirghel pe creier, care o sa va explice in soapta la ureche, unele secrete care vezi Doamne au scapat de la nivelurile superioare, si cat de interesant e sa faci parte din aceasta organizatie unde numai lumea buna are acces.

C1

Incercati sa ramaneti simpli, in gandire, in comportament, in imagine, in tot. Nu va consumati energia alergand dupa desertaciuni ca sa va aliniati acestor timpuri. Fiti desavarsiti, caci asa cum a spus si Hristosul, mai bine le-ar fi fost celor ce spun ca fac bine si in fapt fac rau, sa-si fi legat un bolovan de  gat si sa se arunce in mare. 

197WoodboroughHillWiltshire22ndJuly2009-WheatL

Priviti aceste imagini, din articolele mele si nu numai, cautati informatia caci este accesibila, e la buricul degetelor si trageti singuri concluzii.

            Vor fi unii intre voi care vor spune: ce e rau in a poseda si manipula cunostinte ezoterice? Sunt informatii atat de interesante si utile. Asa si este, sunt chestiuni interesante si utile. Problema ce se poate naste, e ca intri pe nisipuri miscatoare, si daca nu stapanesti destul de bine sau nu detii informatia in intregime, asa cum se intampla de cele mai multe ori, s-ar putea sa te scufunzi. Recomandarea mea e, sa fiti autodidacti, sa studiati orice informatie va trece prin mana, indiferent de natura ei si de domeniu, sa o treceti prin filtrul logic, sa puneti cap la cap, ceea ce vi se potriveste pastrati iar ce nu, puneti deoparte. Informatia se confirma pe siesi deoarece are aspect holografic. Cu siguranta la un moment dat, va veti da seama de imaginea de ansamblu.

                                           - VA URMA -

Un comentariu:

Celestine Mihaela spunea...

Subscrui la tot ce ai postat aici!

Sunt lucruri deja stiute...
nimic nou.

Namaste