duminică, 30 ianuarie 2011

Ezotersim in lanuri – Capitolul I - CAPCANA SPIRITUALA

“Caci se vor scula hristosi mincinosi si proroci mincinosi; vor face semne mari si minuni, pana acolo incat sa insele, daca va fi cu putinta, chiar si pe cei alesi.”

                                                                             Matei 24:24

             Incep azi un sir de articole, care sper sa deschida ochii cu adevarat  celor ce considera despre sine ca s-au trezit deja. Multi dintre noi avem impresia ca daca am dezvaluit o conspiratie, sau ni s-a parut ca am vazut cu coada ochiului ceva, auzim voci, sau pur si simplu suntem martorii unor fenomene pe care nu le putem explica, cel putin nu in cadrul stiintelor conventionale, consideram ca ne-am trezit spiritual si am devenit foarte speciali, asa peste noapte, iar pe masura ce studiem in stanga si drepata fel si fel de stiinte care mai de care mai paranormale si adoptam diverse religii exotice,  asa ca sa fim in trend, incepem cu timpul sa fim chiar foarte convinsi ca ne-am trezit.

DAR OARE NE-AM TREZIT ???

29-Highclere-Hampshire-Wheat-21-07-02-OH-35mmneg

Stiu ca in urma articolelor ce urmeaza a le publica, cei mai multi dintre cei ce se considera cu ochii mintii deschisi ma vor blama, probabil peste 95%, eu totusi nu voi replica si alimenta diverse polemici. In articolele mele pur si simplu voi face niste afirmatii, rezultate in urma unor conexiuni logice. E punctul meu de vedere personal si exista foarte mari sanse sa ma insel. De aceea nu ma voi bate pentru ceea ce afirm. Ceea ce voi scrie e datat si ramane marturie. Timpul va decide daca am gresit sau nu.

04 cropcircles

Marturisesc ca nu am descoperit absolut nimic nou, iar informatia din articolele ce urmeaza a le publica, a fost culeasa  dea lungul timpului, din diverse surse de informare pe care le-am avut la indemana in masura posibilitatilor  din momentul respectiv. Exact asa cum fragmentele dintr-un puzzle sunt asezate pe masa, pentru ca in final sa rezulte un tablou, o imagine, la fel am incercat sa conectez informatiile din diverse domenii pentru a obtine in final o imagine a realitatii. Numai ca spre deosebire de tabloul rezultat din jocul de puzzle, tabloul realitatii obtinut din informatie, are o trasatura diferita si anume faptul ca realitatea sau imaginea realitatii se schimba in permanenta si niciodata nu e 100% clara.

10-East-Field-(Pyramid)-Alton-Barnes-Wiltshire-21-06-01-Wheat--35mm

Toata stima pentru cei mai sus amintiti “cei ce s-au trezit”, in general, fiind oameni in mare parte desavarsiti sau cel putin oameni ce incearca pe cat posibil sa mearga pe calea desavarsirii. Multi dintre cei  “cu ochii mintii deschisi” au avut parte de un eveniment neplacut, o rascruce, o cumpana in viata, de pe urma careia au ajuns la concluzia ca exista ceva mai mult si mai important decat teluricul. Atunci a inceput cu adevarat cautarea caii, care de cele mai multe ori s-a indreptat spre taramul spiritualitatii. Pana aici totul e ok. Problema apare in momentul cand facem alegerea. De ce spun asta? Pentru cei cazuti in frunte cu liderul lor, ALESII sunt premiul cel mare, sunt miza cea cu greutate, ultima reduta de cucerit.  Din acest motiv, suntem predispusi sa cadem in CAPCANA SPIRITUALA sau capcana inselarii, gandita strategic de cei cazuti in frunte cu liderul lor cel viclean, cel cu multe nume, care si-a invartosat inima si s-a mandrit, si-a intors fata de la Adevar, devenind ucigas, inselator, chinuitor si distrugator de om. Distrugator al creatiei Divine, maxim subestimat de om care e pacalit in permanenta de prezumtia inexistentei celui cazut, cel viclean gandeste, planifica pervers si construieste de mii de ani masinaria insclavirii fiintei umane, aducand omul in stadiu de parodie la adresa creatiei initiale. 

13-East-Field-Wiltshire-20-06-00-Barley-35mm

Stiti cu totii sau cel putin daca ati ajuns pe aceasta pagina in mare majoritate, cunoasteti povestea, legenda sau istoria, intalnita in cartile sfinte, in apocrife, in manuscrisele vechi desecoperite de-a lungul timpului, referitoare la marele eveniment, marele razboi ce a avut loc in ceruri, de pe urma caruia un numar insemnat de rasvratiti au fost aruncati pe pamant in frunte cu liderul lor. De aici a inceput toata tragedia noastra.

79-Woolstone-Hill-Oxfordshire-13-08-05-Wheat-OH2

In continuare, redau un fragment din textul apocrif “Cartea lui Enoh”, text de pe urma caruia ne vom lumina cat de cat in ceea ce priveste originea cunoasterii ezoterice, a religiilor exotice foarte la moda in occident (miscarile New Age)  si traditiile din Asia unde se presupune ca au cazut cei razvratiti. Dupa caderea lor, au inceput sa “infecteze” specia umana cu cunostintele lor stricatoare de desavarsire umana si inlantuitoare in teluric:

“1. Azayel i-a mai invatat pe oameni sa faca sabii, cutite, scuturi, platose, oglinzi; el le-a aratat cum sa faca bratari si podoabe, cum sa foloseasca vopsele, arta de a-si inegri sprancenele, de a folosi pietrle pretioase si tot soiul de spoieli, astfel incat oamenii s-au stricat.
2. Nelegiuirea s-a intins; depravarea s-a inmultit, creaturile incalcau orice ordin si distrugeau tot ce le iesea in cale.
3. Amazarak i-a invatat to felul de vrajitorii, de farmece si insusirile radacinilor.
4. Armers i-a invatat arta de a dezlega vrajitoriile.
5. Barkayal i-a invatat arta de a urmarii stelele.
6. Akibeel i-a invatat semnele.
7. Tamiel i-a invatat astronomia.
8. Si Asaradel i-a invatat miscarile lunii.
9. Si oamenii, pe punctul de a pieri, au murmurat si glasurile lor s-au ridicat pana la cer.”

8-Avebury-Ave-Wilts-08-05-08-oilseed-rape-L

Eu cred ca  ne putem da seama destul de usor din acest fragment cam care sunt originile cunostintelor ezoterice, ale magiei, astrologiei, vrajitoriei, nu in ultimul rand arta razboiului si rolul acestuia (vezi originile artelor martiale) etc, din fericire nefiind  un text singular, informatia confirmandu-se intr-o forma sau alta in surse multiple (vezi Geneza in Biblie, etc.). Nu vreau sa ma adancesc prea mult in acest subiect, deoarece nu sunt in masura sa o fac, dar in schimb as putea sa va fac cunoscute in acest articol si in urmatoarele cateva,  unele formatiuni ce au aparut in lanuri in ultimii 30 de ani, formatiuni a caror simbolistica incepe, incet incet, sa dea de banuit si sa dezvaluie partea de care sunt de fapt, autorii acestor pictograme din lanuri.

25-West-Kennett-Longbarrow-Wilts-28-06-2007-Wheat-OH

Am oferit pe blogul meu pana acum informatii suficiente din care sa deducem clar ca originea cercurilor din lanuri nu e de natura umana iar tehnologia de realizare e una necunoscuta oficial. Nu vreau sa mai dezbat acest subiect legat de autori. Eu cred ca e evidenta originea si nu are sens sa mai pierd timpul cu un subiect arhicunoscut si lamurit pentru marea majoritate. Insusi faptul ca acest fenomen real a fost pus pe seama unor farsori denota ca elitele si cei ce-i dirijeaza lucreaza cu psihologie inversa. Efectul a fost cu mult mai potentat. La fel cu evenimentul Roosevelt din 1947, au dezmintit stirea ca ar fi fost o nava extraterestra(intraterestra) spunand ca defapt a fost un balon meteo, minciuna care a potentat efectul mediatic asupra fenomenului OZN.

CropCircleOM

Faptul ca nu suntem singuri in univers, e un alt subiect care atat  pentru mine cat si pentru foarte multi a fost clar de foarte mult timp. Vad recent in presa tot felul de afirmatii  fara absolut  nici un suport stiintific, culmea, din partea unor oameni de stiinta, cum ar fi: “In univers exista aproximativ 400 de civilizatii”. Ma umfla rasul. Poi atunci vin si eu, un nimeni, fara nici o pregatire si afirm: In univers exista o infinitate de civilizatii, cu conditia ca universul sa fie infinit. Un lucru vreau sa-l subliniez insa: fenomenul extraterestru e un subiect foarte sensibil, foarte delicat, deoarece face parte din CAPCANA SPIRITUALA. Cei cazuti pozeaza si intentioneaza sa ni se prezinte curand, in postura unei civilizatii extraterestre care ne vrea binele si vor sa ne ofere ajutorul, sa ne salveze de la distrugerea finala inspre care tot ei au avut grja sa ne dirijeze, sugerandu-ne un lider care sa ne conduca pe toti, adica scopul final al societatilor secrete.

57-Silbury-Hill-Wiltshire-Wheat-26-08-02-OH-MFA Probabil ati observat in ultima vreme, in mass media, in filmele de la Hollywood, inclusiv in desenele animate si programele pentru cei mici, in declaratiile tot mai dese ale unor lideri politici sau religiosi, cum ni se insufla subtil fenomenul extraterestru. Pe buna dreptate unii autori romani si nu numai (Cristian Negureanu, Tony Victor Moldovan, etc), au numit aceste fiinte, care noua ne sunt prezentate ca fiind extraterestrii, “INTRATERESTRII”, deoarece aceste fiinte sunt aici decand lumea.

53-Sparsholt-nr-Winchester-Hampshire-Wheat-15-08-02-L2-35mm Pasionat si indragostit fiind  inca din frageda copilarie de fenomenul OZN, am fost foarte entuziasmat cand am pasit pentru prima data in viata, intr-o formatiune din lanuri. Studiind mai atent fenomenul, am ajuns sa trag o serie de concluzii in primul rand dezamagitoare si apoi suparatoare, dandu-mi seama ca nu tot OZN-ul ce zboara e de partea buna a lucrurilor.  Probabil veti afirma faptul ca, gandesc foarte primar si ca as fi paranoic, deoarece o civilizatie mult avansata nu ar avea motive sa ne transforme in scalvi. Vreau sa ma fac foarte clar inteles: in articol fac referire si afirm ca acesti “extraterestrii” care ne vor fi noua prezentati de catre elita iluminata, nu sunt altceva decat intraterestrii, intraterestrii ce sunt cel putin la fel de terestrii ca si noi, deoarece impart cu noi de mii de ani aceasta frumoasa planeta albastra, bagandu-si coada in destinele noastre. Adica nu pot sa numesc nicidecum ceva ce salasuieste pe aceasta planeta ca fiind extraterestru, pentru ca as denatura semnificatia cuvantului.

eastfield-2008-crop-circle-air   Cei mai multi dintre voi veti fii foarte dezmagiti citind aceste randuri, cel putin la fel ca mine de dezmagiti, cand mi-am dat seama “din ce parte bate vantul”. Asa cum am mentionat si in prezentarea blogului, e important sa nu ne atasam de o informatie orbeste, mai ales pentru ca ne convine, sa nu ne aruncam in necunoscut fara ca in prealabil sa trecem informatia prin filtrul logic personal. Ma uit cu stupoare de exemplu, la cei ce comunica prin channeling(vezi Bashar), cu cata usurinta afirma ca mesajele primite sunt de la o civilizatie extraterestra care ne doreste binele. O fi asa, dar un lucru e cert: ca fiiinta umana nu ai cum sa verifici nici originea si nici intentia celor ce comunica cu tine de pe alte frecvente. Masuratorile radiestezice sau alte modalitati de genul, sunt iarasi influentate de cei de pe frecventele paralele. Nu ai o modalitate sigura si clara de verificare. Ar trebuii sa fim mai putin naivi, sa nu ne oferim atat de usor si sa incetam o data pentru totdeauna sa mai consideram ca fiind  real sau realitate doar ceea ce ne convine.

68-West-Kennett-Longbarrow-Wilts-25-07-2007-Wheat-L 

Ar trebuii sa incetam sa mai fim la fel de naivi ca si atunci cand mergem voiosi la vot cu speranta ca prin votul nostru vom schimba ceva. De altfel, ca venii vorba de vot, un lucru e cert: acolo alegi ceva din ceea ce ti se ofera si sa nu crezi ca cel pe care-l alegi, iti va reprezenta vreodata opinia. La fel si cu acesti ”extraterestrii” cu care elitele ne vor face cunostinta spre sfarsitul anului probabil sau poate chiar pe 21 Decembrie 2012, data care nu e nicidecum sfarsitul Calendarului Mayas. Si ca veni vorba, data de final a Calendarului Mayas, este exact 28 Octombrie 2011(conform lucrarii lui Carl Johan Calleman  – Calendarul Mayas si Transformarea Constiintei).  Sa fim seriosi, chiar credeti ca de data aceasta elitele vor fi de treaba si nu ne vor mai insela? Au inselarea in sange, au un lider exemplu, nu mai fiti naivi. Cu riscul de a ma repeta, afirm faptul ca, pe cei mai multi, vrajmasul ii va ademenii in Capcana Spirituala, fiind cea  mai cumplita inselare, inselare ce-i vizeaza in special pe cei alesi.

cropcircleouroboroshillbarn2001a

Aveti foarte mare grija la acesti termeni cu care intram zilnic in contact, cum ar fi, constiinta, energia noua, mesaje benefice, energiile benefice ce ne inconjoara, Shambala, Agharta, atentie mare la tot ce ne este prezentat ca fiind luciferic de stralucitor si benefic, la flacarile violet  si de tot felul de culori ale lui Saint Germain sau stiu eu mai care, la simbolurile care va inconjoara etc, deoarece nu aveti cum sa verificati in ce va bagati. Sunteti exact ca si un copil de 7 ani pus sa piloteze un Boeing 747, mai exact puteti sa va asteptati la orice.    

235WoodboroughHillWiltshire10thAugust2009-WheatOH

Am observat de asemenea in ultima vreme, tot felul de solutii si sugestii de a unii fel si fel de religii intre ele, ca ideologie, ca filosofie, ca orice vreti voi, il plimba pe Hristos prin Tibet pe la scoli de shaolini, il transforma in yoghin, mediteaza,  il egaleaza cu Buda, Madonna propovaduieste Kabbalah, John Travolta, Tom Cruise  etc, sunt membrii in biserica scientologica, ma rog e la moda. Mare atentie, e ultima carte jucata de catre cei cazuti, e o carte grea, e asul din maneca: SPIRITUALITATEA.

89-East-Field--Alton-Barnes-Wiltshire-21-08-05-Wheat-OH

Elita, pregateste cu pasi repezi inscaunarea  imparatului luciferic, in timp ce noua ni se reduc incet incet din libertati si ni se distrage atentia de la ceea ce se intampla defapt prin fel si fel de modalitati. M-am saturat de previziunile false care inunda presa de pe intreg mapamondul, dar si mass-media romaneasca. Cutremurul din toamna lui 2010 care a uitat sa mai aiva loc (reclama mascata cum ca asigurarile de locuinte sunt benefice, dar in acelasi timp si neconstitutionale prin obligativitatea lor), inceputul celui de al treilea razboi mondial care era prevazut de ceva babaciune ratacita(Vanga, Dumnezeu sa o ierte),  sa inceapa prin 11 Noiembrie 2010, cea mai grea iarna din ultima mie de ani prevazuta de servicul meteo polonez (polonezii or fii ceva specialisti meteo de renume mondial doar ca nu am aflat inca asta), iesirea din criza la inceputul lui 2011(prevazuta de tot felul de analisti economici care se bat cu caramida in piept ca au absolvit stiu eu ce univesitati de stiinte economice de renume mondial, unde au tocit, ca de inteles… mai greu), etc.

3-burderop-down-(near-barbury-castle)-wilts-04-05-97-oilseed-rape-35mm-neg

  A fi treaz nu insemna nicidecum a interpreta realitatea asa cum iti convine, ci inseamna sa stii sa te feresti si sa eviti pe cat posibil latsurile ce ti se astern si  pregatesc la tot pasul, cum ar fi otravirea alimentelor, poluarea intentionata, show-uri TV, politica, hartuirea psihica prin tot felul de aparate birocratice, stresul creat de nesiguranta locului de munca si a zilei de maine, blocajul evolutiei pe toate planurile, in special cel material prin inventarea de noi impozite si cresterea celor anterioare de la un an la altul, si nu in utlimul rand marea inselare, Capcana Spirituala, care suna ceva de genul: toate religiile in una singura. Si daca nu esti de acord, insemana ca nu acorzi liberatate de alegere, nu esti democratic etc.  In ziua de astazi nu ai cum sa nu  fii democratic. Democratia e ceva bun. De exemplu cu ajutorul democratiei poti invada o tara sa ii iei petrolul si alte resurse si in schimb, le oferi libertatea  sa moara de foame. 

17-Yarnbury-Castle-Hillfort-Wiltshire-16th-May-2010-Oilseed-Rape-L

Nu judec pe nimeni si nimic, nu sunt in masura sa o fac, doar observ, constat si fac conexiuni logice. Cred ca asta e voie si se incadreaza in principiile democratiei.

25-Silbury-Hill-Wiltshire-09-07-05-Wheat-OH

Am intercalat in umila mea asertiune, cateva fotografii cu pictograme din lanuri ce au o simbolistica preponderent masonica in majoritatea lor, sau puteti sa o mai numiti si oculta, magica, satanica, vrajitoreasca, iluminata, initiatica, luciferica sau cum vreti voi sa o mai numiti, toate adjectivele laudate de Salvatorul nostru, si pentru a caror practicanti, a promis o petrecere de neuitat, echivalenta cu extinctia.  

27-Allington-Down-Wiltshire-23-06-99-Wheat-35mm

In urmatoarele articole, voi lua pe rand cateva pictograme mai reprezentative si am sa le descriu ca insemnatate, lasandu-va pe voi in final sa verificati informatiile si sa trageti singuri concluzii vis-a-vis de buna credinta a autorilor lor. Va rog pe aceasta cale, oricat ati fi de dezamagiti, suparti, revoltati si asa mai departe, sa nu imi adresati mesaje obscene, deoarece le voi sterge.

44-Avebury-Henge-Wiltshire-24-07-05-Wheat-OH

In rest puteti sa va exprimati opinia in mod liber, promit sa nu cenzurez nimic din ceea ce eventual ar putea sa ma ofenseze, desi nu cred ca  e cazul sa ma mai poata ofensa ceva sau cineva, repet, pastrand totusi decenta in exprimare.  

- VA URMA -

10 comentarii:

Celestine spunea...

Manipulare exista de cand lumea si va exista.
Planeta albastra nu face decat sa se distruga ciclic de secole... poate-poate am ajunge la mult-ravnita "trezire" cu care ne-am obisnuit nasterile.
Ca nu suntem singuri in univers nu mai cere dovada, ca suntem sub amprenta unor entitati din dimensiuni evoluate noua, care se joaca cu specia noastra mica, ca exista si un reverso medalilei - care ne da semnale si semne in speranta ca vom deschide ochii mari...se stie si asta, ceea ce nu se stie insa:
Pana cand o sa mai trebuiasca sarmana planeta sa ne duca?
Panca cand vom popula planeta incorsetati in dorinte si nevoi utopice de a fi o specie fericita la nivel de interese individuale?
Razboaie, calamitati, semne, adevaruri, speculatii, anarhie, resemnare...toate au fost si vor fi pana cand in ciclul firesc al universului asta va trebui sa determine planeta albastra, fie ca ne convine noua, sau altora, sa-si urmeze cursul firesc de curatire si reintregire a iubirii absolute.
Urmaresc blogul tau si rezonez cu el..
Multumesc ca existi si tu si ca nu suntem chiar pierduti.
Namaste

Anonim spunea...

Pina acum 2 ani eram un infocat sustinator al celor de la SETI. Le pusesem la dispozitie o groaza de masini de calcul, ma aveam putin si face-am aici in romania chiar si un array(pe banii mei).Ce mai, parca eram dus cu pluta. Ami doream asa de mult sa "gasim" ceva - undeva, incit nu vedeam ca de fapt "ei" sunt aici, iar noi ai cautam pe la "naiba'n praznic".Sincer deabea astept sa-ti citesc materialele. Acum un an am realizat ca limbajul universal valabil, pentru oricine - inclusiv al Divinitatii - este matematica, matematica grafica mai ales.Asa ca acum m-am aplecat asupra simbolisticii, geometriei sacre, fizicii si altele conexe lor inclusiv spiritualitatea.Cu stima si cum bine afirma Celestine; Namaste

morosan spunea...

Dupa CE/CUM a spus aici Celentine (mai ales) imi vine greu sa mai comentez in legatura cu prezenta dumitale şi tot ceea ce spui-oferi aici, desigur celor care vor să primească (in acest context as spune chiar că aceasta intalnire nu este deloc intamplatoare, cred eu)... Un lucru vreau sa subliniez: chiar si in situatia asta incerc sa fiu ochi si urechi, din ratiuni care tocmai se pun in tema in context. Iau aminte, bag la cap, ajut neuronul sa se puna in miscare, rugandu-ma, si om vedea la capat, dupa ce trag linia. Altfel spus, ma folosesc de aceleasi filtre pe care le folosesc si cand ma intalnesc cu ceilalti, singur nefiind in masura sa discern si, astfel, sa nu ratacesc, decat prin puterea/mijlocirea Sfantului Duh.
Despre mine, asa in doua vorbe: cat caut sa ma curatesc si cat caut sa nu ma mai incarc cu ce nu trebuie, ca sa n-am a munci sa ma curăţ. Iar despre mesajele transmise prin aceste reprezentari din lanuri este limpede că nu ne aparţin şi, apropo de asta, mă gândesc la cât de hilare au fost acele reportaje propagandistice de pe Discovery unde căutau să ne convingă de faptul că doi zilieri, aşa, mai harnici şi cât de cât pricepuţi în mânuirea unor unelte rudimentare, doi zilieri, spuneam, pot să facă ditamai "desenul", başca în câteva ceasuri şi pe beznă să-ţi bagi degetele-n ochi. Ăştia chiar ne cred oare proşti şi rătăciţi pe toţi, sau or fi rătăcit ei în goana asta diavolească spre neant ?!
Bucuros de întâlnire, personal m-aş bucura să ne adunăm, să facem un grup, aşa am deveni mai eficienţi. Am zis...
Dumnezeu cu noi

Angy spunea...

Iti multumesc Cosmin. Este atat de logic ce spui tu...

Anonim spunea...

Cerceteaza web; https://gavrilamesager.wordpress.com/

Cosmin spunea...

@ Anonim

Nu stiu daca acela e blogul tau, eu am lasat acolo un raspuns pe care ti-l ofer si aici din nou:

Am vazut in articolul tau, mentiunea ca, “Aceasta este o documentatie decodificata din Biblia traducerea Cornilescu…”

Aceasta versiune a Bibliei este o brosura eretica, folosita de catre sectari in general. Daca o vei compara cu o Biblie Ortodoxa, cat mai veche cu putinta sau reeditari ale Bibliilor Sinodale (1688 si 1914), vei ramane profund uimit cate capitole a scos iudeomasoneria din Biblie.

De altfel, toate sectele sunt fondate de jidovi, razvratiti impotriva lui Dumnezeu si ce il asteapta acum pe antihrist. E vorba de lupii imbracati in piei de oaie, aceste secte.

Biblia se talmaceste duhovniceste si nu materialiceste, ea se adreseaza sufletului si nu mintii. O interpretare profunda a Bibliei poti sa o intalnesti in lucrarea “Infruntarea Jidovilor”, scrisa de Ieromonah Neofit, un fost preot jidovesc convertit la ortodoxie.

Lectura placuta.

Anonim spunea...

nu sunt trezit deloc!
am inceput sa citesc cu mare interes si entuziasm articolul tau;
treptat, cum ajungeam la partile in care vorbesti despre Shambala sau Vanga de exemplu, chiar m-am trezit!
ai avut vreodata experienta Shambalei? a fost luciferic stralucita trairea respectiva?
trist este ca amesteci niste informatii adevarate, ascunse si oculte, de mare valoare, cu mari prostii si int-adevar numai cel care este trezit poate sa citeasca articolul tau, posedand un discernamant spiritual foarte dezvoltat;
altfel risca sa arunce si ce este bun si adevarat!

Cosmin spunea...

@ Anonim

La ce faci referire cand spui ca: "amesteci niste informatii adevarate, ascunse si oculte, de mare valoare, cu mari prostii" ?

Anonim spunea...

un exemplu bun este ca vorbesti despre faptul ca iluminatii doresc sa insceneze un contact extraterestru prin programul bluebeam;
totusi aceste fiinte sunt extrateresti - reptilienii si micii cenusii nu sunt intrateresti,provin din alte zone ale universului;
Shambala, Vanga nu au nimic cu biserica scientologica
"babaciunea ratacita" a facut numeroase predictii care sau implinit; chiar te supara faptul ca nu a inceput al treilea razboi mondial - nuclear la data prezisa de ea? poate chiar extraterestrii (benefici) muncesc la greu ca sa impiedice acest lucru; asta nu scade cu nimic valoarea lui Vanga - prezicerile se fac tocmai cu scopul de a avertiza pt a lua masuri ca sa ne schimbam directia;
astrologia ezoterica nu are nimic comun cu vrajitoria sau ghicitul din palma
daca o vei studia cu mintea deschisa s-ar putea sa-ti ofere stari de trezire
si daca chiar tu consideri ca punctul tau personal de vedere are mari sanse sa fie gresit, adica sunt mari sanse sa te inseli, atunci cum sa mai tratez toate informatiile din articol?
felicitari pt partile bune! fie ca ele sa fie descoperite de cat mai multi

Cosmin spunea...

@ Anonim

Imi cer iertare, nu stiu daca sunt in masura sa port un duet polemic cu tine, deoarece nu sunt sigur daca informatia si experienta acumulate in 27 de ani de studiu asiduu asupra fenomenelor amintite, sunt suficiente.

Totusi, foarte dezamagit, am ajuns la cocluzia ca, respectivele subiecte amintite, in ansamblul lor, nu sunt altceva decat inselari demonice.

Incerc sa ma curat de balastul acumulat in toti acesti ani, balast care a folosit doar la un singur lucru: in a concluziona ca acele informatii sunt furnizate de catre forte demonice.

Cu riscul de a fi considerat incuiat la minte, afirm sus si tare, ca nu ma mai pot intoarce in directia respectiva, deoarece e una total gresita.

Am sa ma rog pentru tine, sa reusesti sa te trezesti cu adevarat si sa revii acasa.

Daca tot esti treaz cu adevarat si deschis la minte, iti recomand doar o singura lucrare din multe mii: "Marii initiati ai Indiei si Parintele Paisie".

Doamne ajuta!