joi, 10 martie 2011

Ezoterism in lanuri – Capitolul IV – Alte simboluri oculte in lanurile de cereale

 

            In postul de azi, voi incerca sa comasez mai multe capitole intr-unul singur,  deoarece in ultima vreme am tot mai putin timp de acordat elaborarii si postarii unui articol. Primul simbol cu care voi incepe este:

1. Septagrama

                  Derivatie a stelei cu cinci colturi, steaua albastra Wicca, Azoth, heptagrama, septagrama sau Sigiliul de Babalon, este un simbol satanic, ocult, masonic, alchimic(imi cer scuze pentru pleonasm) prin natura sa, asemenea pentagramei.  A aparut in lanurile de la Eastfield, sudul Angliei in 2008, masurand peste 90 m in diametru.

0

Intr-una din Cheile lui Solomon se reda urmatoarea recomandare: “posteaza acest simbol pe o hartie sau pergament virgin, la a carui vedere, demonii ti se vor supune si vor asculta de tine, pentru ca ei nu pot rezista in prezenta sa.” Mai departe se dau instructiuni referitoare la cromatica si metotodologia realizarii blazonului.

eastfield-2008-crop-circle-air

Din nou, cei cazuti nu se dezmint si prin intermediul slugoilor lor, intraterestrii, entitati care curand ne vor fi prezentate de catre elitele conducatoare, ca fiind de origine extraterestra,   ne pun la dispozitie “jucarii”  periculoase, vis a vis de care Mantuitorul nostru  a lasat indicatii precise, respectiv, sa le evitam cu desavarsire. 

cfpend

Acest simbol aparut in pictograma din lanurile de la Eastfeld in vara lui 2008, si toate cele ce urmeaza a fi prezentate in acest articol, constituie un argument in plus in sustinerea ipotezei, cum ca aceste entitati, autoare al cercurilor din lanuri, sunt de factura malefica si nu vor sub nici o forma binele celor multi, ci din contra.

star_babalon

Folosit ca sigla de catre unii politicieni sau grupari politice, companii de stat sau private, heptagrama aparuta in lanurile de la Eastfeld,  confirma stransa legatura dintre entitatile malefice din alte dimensiuni si elitele conducatoare.

Oprescu stea

Fara a avea ceva personal cu cei ce arboreaza astfel de insemne, atentionez pe oamenii simpli impatimiti ai fenomenului numit politica, care merg naivi cu sarg si speranta in suflet la scrutinuri, ca prin semnatura si stampila “votat” care le acorda acolo, fie chiar si un vot nul, semneaza inconstient urmatorul pact nescris: “Subsemnatul, prin aceasta semnatura si stampila, renunt la liberul meu arbitru, la libera mea cugetare si la toate celelalte drepturi inclusiv ale sufletului, inmanand puterea de reprezentare, in favoarea elitelor conducatoare si ma angajez sa respect si sa ma supun regulilor impuse de catre acestea, chiar daca nu imi reprezinta interesul meu, al semenilor si al tarii. Orice manifestare de nemultumire ulterioara a mea si a semenilor ce am participat la scrutin, e total neavenita, iar  reprimarea in orice forma de catre elita conducatoare e perfect legitima.”  De aceea la o revolutie se poate deschide focul impotriva participantilor, de aceea elitele nu pleaca de la conducere in ciuda faptului ca oamenii nu ii mai vor, de aceea se utilizeaza forta in reprimarea  demonstrantilor, revolutiile nefiind o solutie, ci o himera pentru naivi. In caz ca vom avea o revolutie anul acesta in Romania, incercati sa nu va implicati, cu atat mai mult cei ce ati participat  la diverse scrutinuri, nu sunteti in masura sa o faceti, ati renuntat inclusiv la dreptul de a va razvratii. Va amintiti?

2. Hexagrama

                      Aparuta in numeroase pictograme din lanuri, atat de numeroase incat nu am putut sa postez aici chiar toate formatiunile, am apelat doar la cele mai clar reprezentate, hexagrama deasemnea este un alt simbol satanic prin natura sa.

44-Avebury-Henge-Wiltshire-24-07-05-Wheat-OH

Este alcatuita prin unirea celor 2 triunghiuri, in asa fel incat sa formeze steaua cu 6 colturi, cunoscuta si sub numele de "Sigiliul lui Solomon". Acest simbol este "Steaua lui David" contrafacuta, steaua Israelului. Autoarea masonica Mary Ann Slipper, la p. 14 in "Symbolism of the Eastern Star", 1927, admite ca:" Steaua cu 6 colturi este folosita in Masonerie si se gaseste si in alte bine cunoscute ordine de tip secret". Intr-o alta carte "The Second Mile" este scris "... steaua cu 6 colturi este unul din cele mai vechi si mai puternice simboluri".

9-Milk-Hill-Wiltshire-Wheat-17-06-03-OH-35mm

Deoarece contine semnul "666" este considerata a fi cel mai puternic simbol a lui satan si este folosita de toti vrajitorii, magicienii, satanistii, ocultistii. Prima grupa de 6 este alcatuita din laturile triunghiului in aceeasi directie cu acele de ceasornic, a doua grupa din laturile opuse acelor de ceasornic, iar ultima din partile hexagonului din interior.

37-Weyhill-Hampshire-Wheat-18-07-03-OH-35mm

Vrajitorii credeau ca hexagrama este forma labei unui anumit demon, numit "trud" si era folosita in ceremonii pentru a-i chema sau a-i tine departe. [Gory Jennings, Black Magic, White Magic, Eau Claire, WI, The Dial-Press, 1964, p. 51 : Harry E. Wedeck, "Treasury of Witchcraft, New York, Philosophical Library, 1961, p. 135]. Semnele din interiorul hexagramei sunt pentru a invoca pe demoni sa faca vraji asupra persoanei respective, lucru confirmat si de fostul satanist iluminist, Doc Marquis.

56-Blowingstone-Hill-nr-Kingston-Lisle-Oxon-05-08-06-Wheat-OH

Hexagrama simbolizeaza si actul sexual, femeia fiind triunghiul cu varful in jos. [Albert G. MacKey, "The Symbolism of Freemasonery", p. 195, 1869, A. D.] ; ["Did You Know? Vignettes in Masonery from the Royal Arch Mason Magasin, Missouri Lodge of Research, 1965, p. 132, wes cook, Editor].

64-Wilton-Windmill-Wiltshire-Wheat-07-08-04-OH

Wes Cook, autor mason, afirma ca hexagrama reprezinta "cumpatare si armonie" in toate partile lumii. ["Did You Know? Vignettes in Masonery from the Royal Arch Mason Magasin, Missouri Lodge of Research, 1965, p. 132]. O alta publicatie masonica leaga hexagrama de simbolul chinezesc Yang-Yin ["The Significant Numbers", Short Talk Bulletin, September, 1956, vol. 34, no. 9, p. 5].

141-Olivers-Castle-Wiltshire,-16th-August-2008---Wheat-OH

Pe scurt hexagrama este folosita la ritualuri sataniste pentru a intra in contact cu demoni, a face vraji, etc.[Masonic and Occult Symbols Ilustrated, Dr. Cathy Burns, p. 39].

142-Olivers-Castle-Wiltshire,-16th-August-2008---Wheat-L

Desigur, ca si alte simboluri prezentate, sunt arborate cu tupeu pe steaguri, steme, blazoane, bancnote,  documente oficiale, institutii politice si religioase, etc, si ni se serveste acelasi text nemuritor: acest semn simoblizeaza bla bla bla, ceva frumos si placut auzului…

spinning-star

Evident, daca un autodidact va incepe sa traga de maneca si sa aiva curajul sa dea pe fata simbolistica reala, in cel mai feiricit caz va fi luat in deradere si marginalizat, explicandu-i-se ca ceea ce stie el despre simboluri este ceva deplasat si ca e doar o coincidenta  faptul ca acel simbol este folosit si in ritualuri de factura malefica.

il

Steagul Israelului

bacchus

Zeul Pan

star-of-david-3

Hexagrama prezenta pe bancnota de 1 dollar american 

3. Steaua in patru colturi

No comment:

IMG_42161

39-Alton-Priors-Wiltshire-06-08-01-Wheat-OH-35mm

51-Silbury-Hill-Wiltshire-24-07-99-Wheat-OH-35mm

17-Englishcoombe-nr-Bath-Avon-Wheat-07-07-02-35mm

64-Etchilhampton-Hill-Wiltshire-14-08-06-Wheat-OH

65-Etchilhampton-Hill-Wiltshire-14-08-06-Wheat-L

Masonr1

NATO-%20OTAN

imagesCAO9XN95

-VA URMA-

10 comentarii:

Celestine spunea...

Ma bucur de curajul pe care-l ai, nu foarte multi sunt avizati de ce scrii tu aici.
Mai direct sau mai indirect, am vb despre ce vb tu prin argumentele date de lanuri, intr-una din postarile ultimei mele carti, "Sah lui Dumnezeu" asa cum o sa vezi in linkul de mai jos : http://mihaelacelestine.blogspot.com/2010/09/sinergie-in-moebius.html

unde am expus clar trimiterea la astfel de simboluri si perverirea lor sub domninatie masonic-oculta.
mai in detaliu am pomenit de piramida de pe cea mai buna sticla de apa minerala "Dorna", de simbolul masonic "Graalul, sau potirul divin incolacit de sarpe, asa cum arata logo-ul farmaciilor si nu mai e un secret cu se suntem indopati simulte alte semne care au plecat dinainte de Egyptul Antic poate mai inainte de Atlantida si Lemuria, si au ajuns a fi ustensile pt cei care conduc din umbra.
De sistemul politic si ierarhia lui nu se mai pune problema, vedem stim, so what?
Aceste semne care pot fi negative venite de la Observatorii, sau intraterestrii cum ii numesti tu, nu-s doar mesaje pt cei de la suprafata, pentru ca in orice forma de echilibru exista si reverso medaliei, sau "oamenii in alb" cum ii mai numesc altii.
Un singur lucru trebuie inteles, acest razboi nu se duce la nivelul nostru, nu al rasei noastre umane, pentru ca cert lucru, suntem prea mici si neinsemnati pt "ei" - aparent!!!!
Da! suntem o patura de sacrificiu,dar una foarte importanta, de asta ne si deviaza prinaceste simboluri si manipulari , de la sursa noastra divina.
Odata ajunsi la constiinta, planul lor cade.
Dar sa vedem ciclic si retroactiv, a ajuns omenirea la avizare, la constiinta?
Si daca da...cati dintre noi?
In razboiul sferelor de la inceputul blogului meu explic ce explici tu aici, in alta formula.
Si da...simbolurile oculte masonice sunt de cand lumea un punct de reper pentru cei care sunt constienti de manipularea in masa.
Dar de aici si pana la a lupta cu ceva deloc palpabil, nu ne ramane decat sa observam semnele si sa ne cautam mai mult pe noi insine si intre noi, pt ca Iubirea e sg arma care ar devia orice natura mai evoluata dimensional decat noi.
Indiferent care ar fi cauza acestor uneltiri, Iubirea e parghia si miezul universului asta strain noua.
Macar asta sa nu pierdem din noi.

Buna postare si curajoasa,
Felicitarile mele.
Namaste

I Love Ski Jumping spunea...

Bine aţi venit la poloneză ; ))
Ai un blog foarte frumos şi fermecător, minunat, trimite Kisses ** şi sper că mă veţi vizita pe blog-ul meu; ^ ^
Cele mai bune urări şi sărutări, ♥ **

Robi spunea...

Te salut, si te felicit pentru expunerea ideilor intr-o forma usor de urmarit. Ma refer la puzzle-ul format de illuminati, extraterestrii, cercuri din lan, frica indusa pe toate caile. Dar nu sunt de acord cu afirmatia ca ocultism, magie si satanism este un "pleonasm". Dupa parerea mea citind cateva carti de magie dintre care una m-a ajutat f. mult "Initiere in Hermetism" de F. Bardon legile naturii au fost ascunse chiar de liderii mondiali pentru a nu lasa masele sa ajunga la echilibru si iluminare. (vezi Giordano Bruno)Puterea pe care o da cunoasterea poate fi folosita atat pentru a crea armonie cat si disarmonie. Lucru valabil si pentru simbolistica folosita. Si aici te-as ruga sa dezvolti un pic comentariile deoarece mi se par putin superficiale. Poate si o parere scurta despre F. Bardon daca se poate.

Cosmin spunea...

@ Robi

Mentionez faptul ca, din punctul meu de vedere, acei termeni constituie un pleonasm. Mantuitorul nostru Iisus Hristos, a lasat instructiune clara, sa ne ferim de cei ce poseda cunoastere ezoterica, iar explicatia o vei gasi in primul capitol din ciclul "Ezoterism in lanuri", "Capcana spirituala", unde am redat un paragraf din apocriful Cartea lui Enoh, din care reies clar originile cunoasterii ezoterice. Noi oamenii, nu suntem meniti sa ne jucam cu ezoterismul, pentru ca insasi natura noastra si a capacitatilor noastre de perceptie, reduse, limitate, nu ne permite sa detinem controlul total asupra stiintelor ezoterice, ceea ce poate fi foarte periculos. E ca si cum ai da unui copil de 5 anisori sa piloteze un avion de vanatoare. Vis a vis de remarca asupra superficialitatii unor explicatii pe care le ofer, imi recunosc acest defect si promit sa lucrez la acest aspect. De cele mai multe ori, articolele le concep si le postez ad-hoc intr-o scurta pauza de 10 minute cand sunt la birou. ;) Iti multumesc pentru interesul manifestat si sper ca si in continuare, sa reusesc sa iti intretin acest interes cu informatii folositoare. Doamne ajuta.

Robi spunea...

Ma bucur ca mi-ai comentat remarcile. Precum scriam si in precedentul comntariu, cunoasterea este putere, dar aceasta poate fi folostia si pentru a ridica nivelul de constientizare, pentru vindecare, in general pentru echilibrarea energetica atat a indivizilor cat si constintelor comune. Binenteles aseasta putere se poate folosi si in scopuri egoiste. Si in mitologie unii zei aduceau cunoasterea artelor altii conoasetrea armelor. Iar unii zei erau pedepsiti pentru ca au ajutat oamenii (Prometeu). Cei la care te referi tu din Cartea Lui Enoch nu au transmis cunoastere oamenilor ci doar liderilor lor preoti, fii ai soarelui (Egipt, Babilon)pentru ca acestia sa poata sa tina in sclavagism popoarele. Secretele nu erau stiute de oameni pentru a avea o viata echilibrata ci pentru a se folosii de ei in scopuri egoiste. Iar cartile de magie au fost tinute secrete si de magicieni "albi" si "negrii" din doua motive. Cei "albi" nu transmiteau cunoasterea decat initiatilor care aveau un grad destul de ridicat al constintei pentru a putea folosi legile naturi in scopuri benefice, pe principiul “Nici nu aruncati perle inaintea porcilor” (Matei 7:6)iar cei "negrii" demonizau si persecutau pe ceilalti din motive de putere egoista. In concluzie cred ca sunt si entitati care incearca sa ne echilibreze si sunt entitati care incerca sa ne controleze, iar noi incepem sa ne deschidem ochii dar precum spuneai suntem inca copii usor de prostit dar daca nu luam nimic de-a gata si ne mentinem bunul simt si echilibrul mental mai devreme sau mai tarziu ajungem si la adevar. Toate cele bune :)

Anonim spunea...

acelasi anonim care a facut observatiile la primul capitol;
deci mai sunt persoane care te avertizeaza in legatura cu simbolurile care au fost pervertite, de catre masoni, etc.
ele la origine nu au fost deloc masonice si cu atat mai putin malefice;
te rog sa te gandesti la faptul ca la multe ritualuri satanice apare crucea inversata!!!
da-da, crucea ta ortodoxa si in pozitia respectiva chiar le este de ajutor lor!!!

Cosmin spunea...

@ Anonim

In primul rand nu e Crucea mea Ortodoxa. Vorbesti referitor la Crucea Ortodoxa ca si cum ar fi un obiect oarecare. Intuiesc ca pentru tine nu are vreo valoare.

Crucea intoarsa e cu totul altceva: bataia de joc a satanei fata de altarul de jertfa pe care Mantuitorul si-a dat viata pentru noi.

Mai spui ca si alte persoane ma avertizeaza... Eu iti spun ca Adevarul e unul singur si nu e influentat de numarul de persoane care il accepta sau il resping.

In alta ordine de idei, semnele de care vorbesti ca ar fi fost pervertite de masoni, inainte ce erau? Erau benefice?

Inainte de venirea Mantuitorului, diverse popoare le foloseau in idolatria lor. Si... asa cum spune Psalmistul David in Psalmul 95:5, "idolii neamurilor sunt demoni".

Prin urmare, ce ai vrut sa scoti prin intervenia ta?

special spunea...

cred ca e total invers de cum sunt prezentate aici lucrurile... temerile voastre vin din lipsa controlului mental.. adica ca nu sunteti una cu tatal vostru din ceruri...

special spunea...

referitor la cruce este un simbol care se refera la doi curenti energetici spirituali: unul pe vericala si reprezinta curentul constiintei raportat la om ( coloana vertebrala) si unul la animal pe orizontala si reprezinta curentul iubirii, al creatiei(geneza se continua... )

Cosmin spunea...

@ special

Omul este cununa creatiei lui Dumnezeu si nu se poate lega sub forma de egalitate cu spectrul animal sau vegetal. Omului i s-a dat sa stapaneasca natura si nu sa-i aduca inchinare. Dar acuma, vine dracul si din ura fata de om, ne invata ca Dumnezeu este o entitate impersoanala care se manifesta prin diverse energii, sau ca o constiinta universala, sau ca natura ar face parte din Dumnezeu si tot felul de astfel de rataciri.

Crucea este Semnul Fiului Omului care se va arata pe cer inaintea celei de a doua veniri. Este acelasi semn cu care au fost marcate tocurile usilor evreilor inainte de a trece ingerul lui Dumnezeu pentru a pedepsi poporul lui faraon. Este acelasi semn care a fost ridicat spre cer de Moise cand a despartit marea. Este arma care ni s-a dat noua de catre Mantuitorul, pentru a strivi puterea diavolului.

Traim vremuri in care iubirea si toleranta sunt termeni compromisi. Adica nu mai e iubire si toleranta incercarea de a-i spune pacatosului ca greseste si a-i arata calea de curatire, ci e iubire si toleranta acceptarea pacatosului cu comportamentul sau, ca fiind o forma de manifestare a diversitatii in unitate.

E indicat sa avem grija si sa fim atenti la ceea ce se petrece in aceste vremuri.

Recomand spre lectura "Marii initiati ai Indiei si parintele Paisie" de Dionysios Farasiotis si "Cararea Impartiei" de Arsenie Boca.

Doamne ajuta.