sâmbătă, 5 iunie 2010

Începuturi...

În Anglia fermierii îşi amintesc de apariţia unor cercuri simple de mai multe generaţii. Presa britanică a raportat primele cercuri la începutul anilor '80. În 1990 aceste cercuri au explodat în conştiinţa publică deoarece acest nou fenomen a trecut de la simple cercuri la formaţiuni geometrice imense şi complexe. Cercurile sunt un fenomen internaţional şi în fiecare an rapoarte noi vin dintr-un număr din ce în ce mai mare de ţări. Dar totuşi concentraţia cea mai mare a acestor evenimente este în sudul Angliei, multe în jurul locurilor străvechi precum Stonehenge, Avebury şi Silbury Hill (cea mai mare movilă artificială din Europa).

Cu toate că există multe teorii care explică crearea acestor cercuri, nici una nu explică într-un mod satisfăcător acest lucru. Evidenţa cea mai convingătoare probabil că vine din secvenţe video arătând mici globuri de lumină albă strălucitoare în preajma cercurilor. Multe din aceste lumini au fost filmate ziua şi obiectele par să se deplaseze cu un scop anume şi în mod inteligent, este posibil ca aceasta să fie o indicaţie a unei legături dintre formarea cercurilor şi aceste globuri de lumină?

Au fost făcute analize ştiinţifice pe plante culese din aceste cercuri. Cercetările conduse de către biofizicianul american Dr William Levengood par să sugereze că o energie de tipul microundelor a fost folosită pentru crearea cercurilor. Cei care cercetează aceste cercuri sunt rugaţi tot mai mult să folosească o gândire creativă şi inovatoare în cadrul investigaţiilor. Unii din cercetătorii de azi folosesc meditaţie, lumini şi sunetul muzicii într-un efort de a comunica noi modele în cadrul lanurilor deoarece s-a observat că fenomenul cercurilor interacţionează cu mintea umană.


Indiferent ce sunt aceste cercuri ele au perplexat, mişcat şi inspirat oameni din toată lumea. Celor implicaţi direct le-a schimbat viaţa pentru totdeauna prin realizarea faptului că trăim într-o lume care este infinit mai complexă şi mai misterioasă decât ne-am fi imaginat.






Niciun comentariu: