joi, 28 iulie 2011

Gluma din Lanuri

 

Se pare ca autorii formatiunilor din lanurile de cereale au cu adevart simtul umorului. Credeam ca el este prezent  doar in productiile cinematografice americane, aviz “Paul”. Ieri, 27 Iulie 2011, a fost raportata o noua formatiune in lanurile de grau de la Cherhill White Horse, Nr Calne, Wiltshire. Pictograma putand fi incadrata intr-un cerc cu diametrul de aproximativ 60 m, reprezinta un extraterestru (mai exact un intraterestru) fumand galant din pipa. Ce anume fumeaza insa, ramane un mister, cert e ca emite anumite vibratii. Sa ne fereasca Dumnezeu de acele vibratii.

Cercuri in lanuri 1

Sper cat de curand sa dispun de timp suficient si sa pot posta articolul “Profilul Extraterestru”, ultimul articol din seria “Ezoterism in Lanuri”. In articol va fi dezbatut pe larg rolul si scopul inocularii in constiinta maselor a acestui profil.

Cercuri in lanuri 2

Cercuri in lanuri 3

In ultimele zile a fost aglomeratie mare in lanurile de cereale din sudul Angliei, nu-i asa?

4 comentarii:

Anonim spunea...

sint o fana a cercurilor din lanuri, urmaresc in fiecare an ce formatiuni au mai aparut. sint fascinata de frumusetea lor. totusi, pentru prima oara, acum am fost ingrozita si socata de acest "extraterestru care fumeaza pipa" brrrrr...:(

Anonim spunea...

mai bine pipa decat...tigarette....

Cosmin spunea...

@ Anonim

...daca vei citi seria de articole "Ezoterism in Lanuri" te vei ingrozi si mai tare. Eu am fost tare dezamagit ca am fost nevoit sa scriu acele articole.

Celestine Mihaela spunea...

Cu sufletul la cei ramasi in sufletu-mi!
Un an fericit cu multa lumina si impacare!