vineri, 29 iulie 2011

Sarpele de la Rivar – Wiltshire

 

Azi 29 Iulie 2011 a fost raportata o noua formatiune in lanuri, in locatia Rivar, Nr Shalbourne, Wiltshire. Problema e ca fermierul pe a carui parcela a aparut interzice accesul vizitatorilor si ameninta ca va spreia cu vopsea masinile lor. Pictograma, de mari dimensiuni,  masoara aproximativ 200 m lungime. Este una dintre cele mai mari pictograme raportate in acest sezon.

Sarpele de la Rivar

2 comentarii:

Angy spunea...

Cand se dezleaga oare misterul acestor "semne"? Sunt tare nerabdatoare sa aflu cine si de ce? Multumesc pentru aceste postari, le urmaresc de ceva timp. Dar am o problema, fundalul blogului e tare negru...

Cosmin spunea...

@ Angy

Misterul e cam "dezlegat". Daca vei citi cu atentie seria de articole "Ezoterism in lanuri" te vei lamuri. Din punct de vedere al design-ului blog-ului, recunosc ca nu e unul stralucit, dar din punct de vedere ergonomic - medical, iti garantez ca nu afecteza vederea, negru si verde fiind foarte usor de suportat pt ochi. L-am editat astfel deoarece eu ma chinui foarte tare pe paginile albe de exemplu, care imi ard retina. Multumesc oricum pentru interesul manifestat si sper sa reusesc si in continuare sa stimulez interesul tau si al celorlalti cititori, cu noi informatii.