duminică, 24 iulie 2011

Cercuri in Lanuri - Iulie 2011

 

Formatiunea de la Barbury Castle (2), Nr Wroughton, Wiltshire. Semnalata pe  2 Iule 2011. Aprox 30 m diametru.

Cercuri in lanuri 2 Iulie

Formatiunea de la Walmsgate, nr Louth, Lincolnshire. Semnalata pe 3 Iulie 2011. Diametru aproximativ 100 m.

Cercuri in lanuri 3 Iulie

Formatiunea de la Honeystreet, Nr Alton Barnes, Wiltshire. Semnalata pe 4 Iulie 2011. Lungime aproximativa 75 m.

Cercuri in lanuri 4 Iulie

Formatiunea de la Honeystreet (2), Nr Alton Barnes, Wiltshire. Semnalata pe 4 Iulie 2011. Diametru aproximativ 40 m. Faza I.

Cercuri in lanuri 4 Iulie 1a

Faza II.

Cercuri in lanuri 4 Iulie 1b

Formatiunea de la Milk Hill, Nr Alton Barnes, Wiltshire. Semnalata pe 6 Iulie 2011. Diametru aproximativ 55 m. Faza I.

Cercuri in lanuri 6 Iulie a

Faza II.

Cercuri in lanuri 6 Iulie b

Formatiunea de  la Stanton St Bernard (2), nr Alton Barnes. Wiltshire. Semnalata pe  11 Iulie 2011. Lungime aproximativa 40 m.

Cercuri in lanuri 11 Iulie

Formatiunea de la Stonehenge, nr Amesbury, Wiltshire. Semnalata pe 13 Iulie 2011. Diametru aproximativ 50 m.

Cercuri in lanuri 13 Iulie 1

Cercuri in lanuri 13 Iulie 1a

Formatiunea de la Windmill Hill, Nr Avebury Trusloe, Wiltshire.
Semnalata pe 13 Iulie 2011.

Cercuri in lanuri 13 Iulie 2

Formatiunea de la Chaddenwick Hill, nr  Mere, Wiltshire. Semnalata pe 13 Iulie 2011.

Cercuri in lanuri 13 Iulie

Formatiunea de la New Warren Farm nr  Lane End, Hampshire. Semnalata pe 14 Iulie 2011.

Cercuri in lanuri 14 Iulie

Formatiunea de la Overton Down, nr Avebury, Wiltshire. Semnalata pe 18 Iulie 2011. Diametru aproximativ 50 m.

Cercuri in lanuri 18 Iulie

Formatiunea de la Cherhill Down, nr Yatesbury, Wiltshire. Semnalata pe 20 Iulie 2011. Diametru aproximativ 20 m.

Cercuri in lanuri 20 Iulie 1

Formatiunea de la Dovendale Longbarrow, nr Louth, Lincolnshire. Semnalata pe 20 Iulie 2011. Diametru aproximativ 50 m.

Cercuri in lanuri 20 Iulie 2

Formatiunea de la Charlbury Hill (2), nr Hinton Parva, Wiltshire. Semnalata pe 20 Iulie 2011. Diametru aproximativ 40 m.

Cercuri in lanuri 20 Iulie

Formatiunea de la East Kennett (2), nr Avebury, Wiltshire. Semnalata pe 22 Iulie 2011. Diametru aproximativ 60 m.

Cercuri in lanuri 22 Iulie

Formatiunea de la Roundway Hill, nr Devizes, Wiltshire. Semnalata pe 23 Iulie 2011. Lungime aproximativa 150 m.

Cercuri in lanuri 23 Iulie

8 comentarii:

Celestine Mihaela spunea...
Acest comentariu a fost eliminat de autor.
Anonim spunea...

Multe "informatii" intr-o scurta perioada de timp. Ce-i cu graba asta de ne comunica-transmite aceste simboluri...clar...cu caracter exoteric, esoteric.
Exoteric ... deoarece anumite simboluri sunt reprezentari ale unor campuri energetice.

costi spunea...

bine cosmin, dragule. sunt in intregime de acord cu ceea ce spui, despre "cei cazuti", despre "intraterestri", despre manipulare in masa, despre inselatorie spirituala si despre elitele planetare care pun in aplicare planul lui lucifer! sunt mai convins decat tine despre acest adevar(poate!). dar am o veste trista pentru tine: si tu si eu si celestine suntem sub stapanirea celor cazuti! si nu ne ajuta cu nimic ca stim "adevarul"! si ma intreb: ceilalti, care nu sunt "cazuti" si seful lor, atotputernicul, ei ce fac? stau si admira inteligenta celor cazuti si se bucura de show? deci atotputernicul se razboieste cu cel cazut, iar noi suntem "victime colaterale"? pai, eu zic ca atotputernicul are o mai mare responsabilitate, si vina fata de miliarde de fiinte mici, neputincioase si usor de manipulat, inselate si indreptate spre distrugere, pentru ca tot ce se intampla are loc sub ochii lui, si cu permisiunea lui!! deci celor "cazuti" le mai acord circumstante atenuante, dar principalul responsabil pentru absolut tot ceea ce se intampla e chiar el, CEL SFANT!! FIINDCA POATE INTERVENI SI NU O FACE!! STII CUM SE CHEAMA ASTA?: COMPLICITATE!! asa ca... stai linistit... suntem in aceeasi barca.. tu..eu..celestine..si lumea...si lucifer si ai lui... iar CEL GRANDIOS, CEL VESNIC, isi priveste cu mandrie propria piesa de teatru...si se amuza, fiinca pe el nu-l atinge nimic... "Dumnezeu este un actor de comedie, care interpreteaza in fata unei audiente prea infricosate pentru a rade..."-Voltaire. Ai inteles ceva cosmin?

Celestine Mihaela spunea...
Acest comentariu a fost eliminat de autor.
costi spunea...

draguta celestine, nu dormi??:) vei constata cu stupoare, in viitorul apropiat ca de fapt noi suntem praf fara d-zeu si nu invers. si o sa ne faca praf, si pe mine si pe tine!! daca nu ne vor face praf alte circumstante... si sa-ti spun un secret: asta e un adevar crud, care doare, motiv pentru care lucifer si "aliatii" au ales sa-l paraseasca, acela ca preainaltul contine in el iubire-ura, si are un ego care-l face sa placa pe unii si sa-i displaca pe altii! ce dureros! de aceea creem noi un dumnezeu pe placul nostru fiindca cel real e de neacceptat! si emai bine asa...sa visam...la lumina...la frumos... daca poti sa ignori partea intunecata a lucrurilor, gest do it. "creeaza-ti" un scut de lumina prin forte proprii, uita de miile de copii care mor de foame in fiecare minut, sau sunt batjocoriti de bestii dupa chipul si asemanarea lui dumnezeu... uita de durerea mamelor lor, uita de disperarea a miliarde de semeni si traieste in lumea ta de lumina, crezand ca "ai ales", cand de fapt nu ai nici un merit in plus fata de toti astia care sufera, ci doar circumstante norocoase. multumeste dumnezeului din tine ca ai lumina si ei nu! pentru mine va fi lumina cand te voi vedea pe tine ca ai sa aduci un copil al strazii in casa ta si ai sa-l ajuti sa iasa din mocirla si durerea lui, si il vei invalui cu iubirea aia pe care mi-o doresti mie, si despre care scrii poezii. ea ramane la stadiu de visare ca tu sa te simti bine. poti sa faci gestul asta ca sa pot vedea si eu lumina si iubirea??? poti sa faci mai mult decat sa scrii poezii despre iubire? iti aduc ceva profit? te rog, fa-ma sa vad iubirea, fa-ma sa spun si eu cu convingere: we are one!!

costi spunea...

cosmin, o sa te sochez!! ortodoxia, ca de altfel toate religiile crestine, exceptand UNA SINGURA side factura globala(poate!!), si de asemeni toate new age-le(sic!!), sunt elemente folosite de aceeasi artizani care se ocupa cu cercurile din lanuri, adica TOT EI...!!! INFORMATIA E SUTA LA SUTA SIGURA! iar elibearea de sub manipularea acestora nu e posibila decat intr-UN SINGUR MOD! si crede-ma, daca ai sti care eacel mod, ai prefera sa ramai manipulat, cum de altfel si esti, fara sa realizezi. deci, manipularea de catre "cei cazuti" a intregii umanitati e preferabila alternativei(intr-un anume sens), ceea ce chiar umanitatea, in mod inconstient face, adica prefera sa fie manipulata DE EI, decat sa se supuna tiraniei si ciudateniei TATALUI...

Anonim spunea...

costi ... "decat sa se supuna tiraniei si ciudateniei TATALUI...", interesant, n-am mai auzit demult acest mod de a "vedea" lucrurile.

Anonim spunea...

http://www.youtube.com/watch?v=saSJSnV-pao&feature=feedu