vineri, 16 iulie 2010

Pictograma intr-un lan din Elveția

Pe data de 8 Iulie 2010, in localitatea Hochfelden, langa Zurich, Elveția, proprietarul unui teren cultivat cu grâu, a descoperit in cultura de cereale o pictograma de 120 m diametru. Presa, ca de obicei, a anunțat ca e o farsa, si ca formațiunea din lanul de grâu este manufactura unor glumeți. Pictograma este realizata perfect si chiar daca am lua in calcul ipoteza manufatcurarii ei, după ce veți privii imaginile este ușor de dedus faptul ca o manufactura e exclusa in acest caz.cerc in lan

korn                    © Christoph Schmäh www.air-image.ch

cercuri in lanuri

alien

cropcircles

extraterestrii

extraterestru

ozn

ufo

Cu mijloace convenționale e imposibil de realizat așa ceva, de o asemenea dificultate, intr-o singura noapte si fara a avea lumini la dispoziție. Desigur, e mult mai ușor sa fi sceptic si sa faci afirmații nefondate. Oricare dintre noi care am parcurs o școala primara, suntem in tema cu dificultatea realizării unui asemenea desen cu creionul pe hârtie, sa nu mai punem in discuție executarea lui pe o suprafața extinsa.

3 comentarii:

Anonim spunea...

mamaa...eu oricum nu cred pana nu vad cu ochii mei...dar pare incredibil

Anonim spunea...

este imposibil sa nu fie o putere deasupra omenirii cum spunea octavian paller prea sunt toate perfecte

Anonim spunea...

Aceste "cercuri" din lanuri ma lasa fara cuvinte. Cu toata dezvoltarea din prezent, nu cred ca oamenii pot face asa ceva.