sâmbătă, 10 iulie 2010

Confirmări…

Ieri, 9 Iulie 2010 a fost raportata o noua formațiune de cercuri in lanuri, la Cley Hill, in vestita deja regiune Wiltshire, Anglia.

CleyDaneburHillscropcircle

cercuri in lanuri1                      Foto Steve Alexander Copyright 2010

Formațiunea de cercuri in lanuri e situata langa o fortificație ce datează din Epoca Fierului. Autorii cercurilor din lanuri, ne-au obișnuit deja cu amplasarea de astfel de pictograme in preajma siturilor arheologice, situri arheologice care reprezintă intr-o măsura sau alta începuturile civilizației umane. Probabil poziționarea acestor cercuri in lanuri (crop circles) langa astfel de locații megalitice, nu face altceva decât sa marcheze probabil încheierea unui ciclu parcurs de civilizația umana.

cercuri in lanuri2                      Foto Charles Bolden Copyright 2010

Ce am remarcat in acest sezon, faptul ca cercurile din lanurile de anul acesta respecta anumite principii de baza,  trasaturi comune  ce le regăsim in fiecare din ele. De exemplu formațiunea raportata ieri la Cley Hill, respecta trasaturile de baza ale pictogramei de la Danebury Hill, Hampshire, Anglia,  semnalata pe 6 Iulie 2010.

Danebury Hill, nr Nether Wallop. Hampshire. Reported 6th July.                     Foto Steve Alexander Copyright 2010

Așa cum am menționat si in articolul precedent, referitor la abundenta de cercuri in lanuri din acest debut de Iulie, formațiunea de la Cley Hill, raportata ieri 9 Iulie 2010, nu face altceva decât sa confirme acest fapt, si sa ne atenționeze ca ceva la scara majora se întâmpla.

Niciun comentariu: