luni, 9 mai 2011

Silbury Hill, din nou!

 

        Inca o data, in prezenta celei mai mari movile artificiale din Europa, la Silbury Hill, Wiltshire, sudul Angliei, a aparut o noua pictograma, un motiv floral format din 6 petale. Diametrul acesteia masoara aproximativ 40 de metrii si este amplasata intr-o cultura de rapita.

Silbury2

Intuiesc un sezon foarte bogat si cu totul special, avand in vedere faptul ca se pregateste in culisele elitiste oficializarea subiectului, cat si un contact cu asa zisi extraterestrii care stim foarte bine cine sunt, dupa ce am parcurs periplul de articloe din seria Ezoterism in Lanuri.

Silbury1

Numărul sase reprezinta frumusete si armonie, perfectiune. Mai stim ca aceasta  perfectiune confirmata de 3 ori reprezinta simbolul celui cazut, celui ce s-a mandrit, celui ce si-a intors fata de la adevar.

2 comentarii:

Celestine Mihaela spunea...

De ce Anglia?
Prea des in Anglia.

As vrea sa stiu de ce...

Cosmin spunea...

Celestine, Anglia este centrul panzei de paianjen, de acolo se conduce lumea, chiar daca in aparenta liderii par a fi SUA. Statele Unite ale Americii sunt o companie privata(British Columbia Company), a carei actionar majoritar e Marea Britanie. Asa cum am demonstrat in pledoaria mea numita "Ezoterism in Lanuri"(in final formata din 7 capitole), elitele sunt in stransa colaborare cu fortele intraterestre(ingerii cazuti) care sunt autoare ale acestor cercuri. Familia Regala Britanica, colaboreaza strans cu aceste forte malefice, accesandu-le prin ritualurile satanice practicate cu ocazia diverselor sarbatori ce au loc peste an. Mai pe scurt, se intampla in Anglia din 2 motive: 1-acolo e varful de lance al elitelor si 2- conformatia solului cat si chimia acestuia permite desfasurarea acestui "fenomen".