luni, 2 august 2010

Cercurile gemene de la Wickham Green

Vineri, 30 Iulie 2010 a fost raportata apariția a doua pictograme identice ca si structura, dar diferite ca mesaj informațional, la Wickham Green (Nord si Sud de autostrada  M4), nr Hungerford, Berkshire, Anglia.

cercuri in lanuri 1

Cei care se ocupa cu decodarea mesajelor din lanuri au părerile impartite, unii dintre ei afirmând ca pictogramele au o tematica religioasa, alții afirma ca sunt mesaje codificate in limbaje informatice. Primii, susțin ca ar fi o replica a imaginii de pe controversatul  Giulgi din Torino, despre care foarte mulți cercetători afirma ca este un fals, suprapunând intr-un anumit fel pictogramele rezulta un chip umanoid asemănător chipului Mântuitorului Iisus Hristos.

cercuri in lanuri 7

Părerea mea este ca cei care afirma ca pictogramele de la Wickham Green ar reprezenta un portret umanoid, e ușor forțata, deoarece autorii cercurilor din lanuri au tehnologia necesara si capacitatea de a realiza portrete intr-o maniera mult mai clara. Amintesc aici “Chipul” de la  Chilbolton Radio Telescope, Hampshire de pe  14 August 2001 si pictograma “Cap de extraterestru” de la Crabwood,  nr Winchester, Hampshire, de pe 15 August 2002.

cercuri in lanuri 13 “Chipul” de la  Chilbolton Radio Telescope, Hampshire de pe  14 August 2001

cercuri in lanuri 14 “Cap de extraterestru” de la Crabwood,  nr Winchester, Hampshire, de pe 15 August 2002

Galerie foto:

cercuri in lanuri 2

cercuri in lanuri 3

cercuri in lanuri 4

cercuri in lanuri 5

cercuri in lanuri 12

cercuri in lanuri 8

cercuri in lanuri 9

Niciun comentariu: